Διεθνή

Η επίσημη «ιστορία» για την 11η Σεπτεμβρίου καταρρέει!

Η επίσημη «ιστορία» για την 11η Σεπτεμβρίου καταρρέει!

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 μία ομάδα από Άραβες τρομοκράτες, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχαν παρά περιορισμένη εμπειρία σε μικρά αεροσκάφη, κατέλαβαν 4 αεριωθούμενα αεροπλάνα…
Συγκρίνοντας τις γνώσεις που είχαν για το χειρισμό ενός αεροπλάνου είναι σαν να πέρασαν ξαφνικά από το δέσιμο της γαλοπούλας σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς. Ωστόσο, στις 11 Σεπτεμβρίου οι τέσσερις «τρομοκράτες» πιλότοι κατάφεραν δήθεν να πετάξουν τα επιβατικά αεροπλάνα της Boeing, σε χαμηλά υψόμετρα, και να χτυπήσουν τρεις από τους τέσσερις επιδιωκόμενους στόχους τους -τους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο- με ακρίβεια.
Όσον αφορά το τέταρτο αεροσκάφος που κατευθυνόταν στο Λευκό Οίκο…«ηρωικοί» επιβάτες υποτίθεται ότι  πήραν τον έλεγχο από τους τρομοκράτες αλλά τελικά συνετρίβη σε ένα χωράφι στην Πενσυλβάνια.
Μήπως ξεχνάμε κάτι; Α, ναι! Το ότι μια ομάδα τρομοκρατών, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα και γνώσεις, κατάφερε να ξεγελάσει όλα τα αμυντικά συστήματα των ΗΠΑ…
Εδώ και τόσα χρόνια προβάλουν σκηνοθετημένα βίντεο και στημένες εικόνες με τα κινούμενα αεροσκάφη να χτυπούν τους Δίδυμους Πύργους. Ξανά και ξανά μέχρι να πιστέψουν όλοι την εκδοχή τους. Επανειλημμένα μέχρι όλοι να αποδεχθούν την επίσημη ιστορία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν καν αεροπλάνα!!! Εξαπάτησαν ολόκληρο τον πλανήτη. Ήταν μια χολιγουντιανή παραγωγή από την αρχή μέχρι το τέλος και όμως ο κόσμος την πίστεψε!
Δείτε τι πραγματικά συνέβη ή μάλλον τι ΔΕΝ συνέβη εκείνη την ημέρα:
-Κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε τους Δίδυμους Πύργους
Τι γίνεται όταν ένα αεροσκάφος από αλουμίνιο χτυπάει στο νερό; Αποσυντίθεται!

 
Επομένως, αν τα αεροσκάφη είχαν πέσει πάνω σε κτίρια από μπετόν και ατσάλι θα είχαν συνθλιβεί από την πρόσκρουση και θα έπεφταν στο έδαφος.

-Βρέθηκαν εκρηκτικά στα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων

 
-Κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο

Ο καθένας γνωρίζει ότι περιμετρικά του Πενταγώνου υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας. Το μόνο βίντεο που δόθηκε τότε στη δημοσιότητα ήταν το παρακάτω, στο οποίο …όλως τυχαίως η συντριβή δεν φαίνεται καν:

 
-Κανένα αεροπλάνο δεν συνετρίβη στην Πενσυλβάνια.

Αυτές οι δύο φωτογραφίες προέρχονται από αεροπορικά δυστυχήματα.

Αυτή υποτίθεται ότι απεικονίζει το σημείο που συνετρίβη η πτήση 93. Βλέπετε πουθενά συντρίμμια;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=mLcb8OJOH00
-Την ίδια ημέρα κατέρρευσε ένα τρίτο κτήριο, το οποίο βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

 
Αν και αρχικά είχαν πει ότι το κτήριο 7 κατέρρευσε εξαιτίας παράπλευρων ζημιών και πυρκαγιών που είχαν ανάψει στο εσωτερικό του, στη συνέχεια παραδέχθηκαν ότι το κατεδάφισαν μόνοι τους, επειδή αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο.
Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να γνωρίζει κάποιος ότι χρειάζονται εβδομάδες για την προετοιμασία μιας κατεδάφισης. Ωστόσο, εκείνοι τα κατάφεραν μέσα σε ελάχιστες ώρες.
Μάλιστα ήταν τόσο ικανοί και γρήγοροι…που το BBC και το CNN ανέφεραν την κατεδάφιση του κτηρίου 7…27 λεπτά πριν εκείνη συμβεί!
https://www.youtube.com/watch?v=ltP2t9nq9fI
 
Πηγή: hellasforce.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν