Διεθνή

Ντόνετσκ: Το τάγμα «Σπάρτη » των Ρωσόφωνων κατέλαβε το αεροδρόμιο, σφαγή αμαχων σε λεωφορείο

Ντόνετσκ: Το τάγμα «Σπάρτη » των Ρωσόφωνων κατέλαβε το αεροδρόμιο, σφαγή αμαχων σε λεωφορείο

Όπως μεταδίδει το lifenews o στρατός του DNR της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ με την μονάδα κρούσης με τον κωδικό Sparta  του διοικητή Motorola κατόρθωσε να ανακτήσει και τον πρώτο όροφο του νέου τερματικού του αεροδρομίου του Ντονέτσκ.

 
Συνεχίζει να επεκτείνει την κυριαρχία του με μάχες σώμα με σώμα.Η τιμωρητική ΑΤΟ των ουκρανικών δυνάμεων χρησιμοποιεί φλογοβόλα κλπ καταστροφικά oπλικά συστήματα.Οι παραστρατιωτικές ομάδες των ουκρανών κάνουν εκκλήσεις για ενιχσχύσεις και για λήψη έκτακτων μέτρων με τη μορφή του επείγοντος διαφορετικά όπως λένε κινδυνεύουν να χάσουν ολοσχερώς τις όποιες θέσεις τους στο αεροδρόμιο. Η ρωσόφωνη πολιτοφυλακή κατέβαλε τον εχθρό στα οχυρώματα των περιχώρων του αεροδρομίου του Ντονέτσκ.
1301-ukrainephotos.jpg
Στις 11.42 κατέρρευσε ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου.Τις προηγούμενες ημέρες είχαν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες όπου η ουκρανική σημαία είχε υψωθεί σε αυτό το νευραλγικό πόστο.Σήμερα όχι μόνο η σημαία εξαφανίστηκε αλλά και ο ίδιος ο πύργος έπεσε.
Το courrierinternational ανησυχεί μήπως οι άνδρες των ουκρανικών δυνάμεων ζήσουν τις τελευταίες τους στιγμές στο αεροδρόμιο αφού οι ρωσόφωνοι έχουν εδώ και 2 ημέρες εντείνει την επίθεση.Η πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ δείχνει αποφασισμένη να τελειώσει το θέμα με τη βοήθεια οβίδων,τάνκ και πυραυλικά συστήματα γράφει η Den.Οι μαχητές της (DNR) έστειλαν τελεσίγραφο στους “cyborgs” όπως ονομάζονται οι ουκρανοί τους αντίπαλοι.Αν μέχρι τις 17 h δεν εκκενώσετε το νέο τερματικό θα σας καταστρέψουμε.
ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ/ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
H ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ/ΤΟ «ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ»CapjuiQIP Shot - Screen 794
O oυκρανικός στρατός χτύπησε σήμερα ένα λεωφορείο που μετέφερε αποκλειστικά πολίτες .CapkiuΗ επίθεση έγινε κοντά στην Volnovakha.To λεωφορείο πήγαινε από το Ντονέτσκ στην Μαριούπολη.Από τα πυρά του ουκρανικού στρατού σκοτώθηκαν 10 πολίτες 6 άνδρες και 4 γυναίκες .Τραυματίστηκαν 18 άλλοι σοβαρά.Photo : ο Δεξιός Τομέας 10΄πριν φορτώσει το χτύπημα του λεοφωρείου στη ρωσόφωνη πολιτοφυλακή πανηγυρίζει :χτυπήθηκε λεωφορείο με τρομοκράτες 15 νεκροί 3 αιχμάλωτοι..........μόνο αυτοί έχουν τόσο μίσος για το ανθρώπινο αίμα η απόλυτη παραδοχή βέβαια στη συνέχεια επιχείρησαν να ανασκευάσουν αφού οι τρομοκράτες ήταν γυναίκες και άμαχοι γενικότερα
O Δεξιός Τομέας 10΄πριν φορτώσει το έγκλημα στους ρωσόφωνους πανηγυρίζει:χτυπήθηκε λεωφορείο με τρομοκράτες. 15 νεκροί και 3 αιχμάλωτοι. Βέβαια στη συνέχεια όταν τα θύματα αποδείχτηκε ότι ήταν γυναίκες και άλλοι πολίτες ανασκεύασαν και κατηγορούσαν την άλλη πλευρά.O Poroshenko χρεώνει την ενέργεια στους ρωσογενείς και δηλώνει ότι αύριο θα ανακοινώσει πολεμική κινητοποίηση διακαιώνοντας τον Λαβρόφ που είχε προειδοποιήσει ότι επίκειται.Η προβοκάτσια του «μαλαισιανού» λεωφορείου είναι η αφορμή που ήθελε..
27921f02cdf238c48014ef9b6eeb62bf
Στο Ντονέτσκ στην περιοχή Κuibyshev του Ντονέτσκ οι θαυμαστές του Μπαντέρα σκότωσαν έναν πολίτη.CaptkjdiduΑναφέρεται ότι δεκάδες σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες στο Ντονέτσκ από τις επιθέσεις του στρατού.Η όξυνση της έντασης είναι τέτοια που την καθιστά την πιο δυνατή στο διάστημα των τελευταίων 6 μηνών.Capldoid
 
Πηγή: dimpenews.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν