Διεθνή

Να πάνε να συνεδριάσουν οι G7 στις χώρες που βομβαρδίζουν…

Να πάνε να συνεδριάσουν οι G7 στις χώρες που βομβαρδίζουν…

ΟΠΩΣ κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συναντήθηκαν οι G7, δηλαδή οι εφτά πλουσιότερες χώρες του πλανήτη για να κανονίσουν για τη μοίρα μας
ΞΕΡΕΤΕ δε που έγινε η συνάντηση; Πάνω σ΄ ένα βουνό σε ένα χωριό, στο Ελμάου της Βαυαρίας!!!
ΚΑΙ μην νομίζετε ότι πήγαν ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Ρέντζι και οι πρωθυπουργοί του Καναδά, της Ιαπωνίας και της Κίνας να συνεδριάσουν πάνω στα κατσάβραχα για να πάρουν αέρα φρέσκο και καθαρό… Πήγαν εκεί πάνω, στου διαόλου τη μάνα, για να μην μπορούν να τους βρίσκουν οι πεινασμένοι διαδηλωτές που μόλις μαθαίνουν ότι θα συναντηθούν, τρέχουν και τους παίρνουν στο κατόπι και δημιουργούνται σοβαρές συρράξεις μεταξύ των χορτάτων και των πεινασμένων.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ τα αποτελέσματα του συνεδρίου τους, μείναμε κατάπληκτοι. Αντί να βρουν κάποιο τρόπο για να σταματήσει η πείνα, μας ανακοίνωσαν ότι θα αγωνιστούν για να ανακαλυφθούν νέα καύσιμα για να γλιτώσει η ανθρωπότητα από τους… ρύπους του πετρελαίου!!! Μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πεινασμένοι, οι κολασμένοι της ανθρωπότητας, δεν είναι πώς δεν έχουν να φάνε και να πιούν νερό. Είναι ότι τους ενοχλούν οι… ρύποι!!!
ΜΕΤΑ, συζήτησαν για την κρίση στην Ουκρανία… Δηλαδή, ΠΩΣ θα τα καταφέρουν, με νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, να μεγαλώσουν τους πεινασμένους της γης με 250 εκατομμύρια Ρώσους!
Φαίνεται πώς ο κόσμος γύρω μας έχει τρελαθεί για τα καλά, γεγονός, που ζούμε και εμείς οι Έλληνες τα τελευταία 6 χρόνια… Από τότε που κάποιοι… ανόητοι Έλληνες και ξένοι απατεώνες αποφάσισαν, χωρίς να μας ρωτήσουν να μας βάλουν σε «πρόγραμμα λιτότητας» γιατί λέει χρωστάγαμε πολλά(!) λες και δεν ξέρουμε ότι τα περισσότερα κράτη του κόσμου, χρωστάνε 5 και 10 φορές περισσότερα από εμάς…
ΜΕΤΑ μας έκανε φοβερή εντύπωση ότι μεταξύ των 7 πλουσιότερων κρατών του κόσμου συμπεριλαμβάνονται η Γαλλία και η Ιταλία(!), όπου οι πεινασμένοι σε αυτές τις δύο χώρες είναι περισσότεροι από όλους εμάς τους κατοίκους του ελληνικού κράτους, μαζί με τους Έλληνες μετανάστες της… Αστόρια της Νέας Υόρκης(!) και από στιγμή σε στιγμή και οι δύο αυτές χώρες κινδυνεύουν να πτωχεύσουν.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν μας είπαν επίσης για την καταπολέμηση της φτώχειας… Κουβέντα για τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων σε όλες τις χώρες του κόσμου. Τσιμουδιά δεν έβγαλαν για το κοινωνικό κράτος που βουλιάζει παντού… Και έκαναν πολύ καλά και δεν μίλησαν για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που αγωνίζονται για μια μπουκιά ψωμί και για ένα ποτήρι νερό. Άλλωστε τι να έλεγαν, όταν την ώρα που συνεδρίαζαν και ξεκοιλιάζονταν στο φαΐ, οι 7 πλούσιοι ηγέτες, τα αεροπλάνα τους βομβάρδιζαν αμάχους και σκότωναν γυναικόπαιδα.
ΞΕΡΑΤΕ τι θα θέλαμε; Να τους πιάναμε όλους αυτούς τους πλούσιους κυρίους από το αυτί, που είναι υπεύθυνοι για την πείνα και τις σφαγές στην ανθρωπότητα και να τους πηγαίναμε στις χώρες που βομβαρδίζουν.
ΓΙΑ ΝΑ… χορτάσουν και αυτοί από βόμβες, από σκοτωμένους και από ανθρώπους χωρίς χέρια, πόδια και κεφάλια και να τους αφήναμε εκεί, να βλέπουν τα δικά τους αεροπλάνα να έρχονται, να τους βομβαρδίσουν και αυτοί αλλόφρονες να προσπαθούν να γλιτώσουν από τις βόμβες που ρίχνουν τα αεροπλάνα τους, εναντίον αθώων αμάχων ανθρώπων.
 
 
Πηγή: kontranews.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν