Αρχείο Συνεντεύξεων με τη Θάλεια

Ο «Θεόφιλος» …κάθεται στα θρανία

Ο «Θεόφιλος» …κάθεται στα θρανία

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε μία άκρως συναισθηματική εκδήλωση, η οποία είχε πρωταγωνιστές την μεγάλη μου αδυναμία …τα παιδιά!

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής MetLife Alico στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιεί,προσέφερε  στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, που βοηθά ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος», σχολικές τσάντες, καθώς και τον αναγκαίο σχολικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει τετράδια και γραφική ύλη. Αρωγοί ήταν οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και εταιρικοί πελάτες της εταιρείας.

 Τα παιδιά ευχαρίστησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την εταιρεία MetLife Alico για την πρωτοβουλία στήριξης των απόρων πολύτεκνων οικογενειών, ειδικά σε μια εποχή κρίσης, τέτοιες προσφορές λαμβάνουν ξεχωριστή σημασία.

O Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Θεόφιλος» από την ίδρυση του το 2004 έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη των σκοπών και των στόχων του και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία, που με αργούς μεν αλλά σταθερούς ρυθμούς συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του έργου και την υπευθυνότητα με την οποία ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ χειρίζεται το θέμα.

Η στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια είναι το ουσιαστικότερο βήμα προς την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Έτσι όλα τα μέλη, φίλοι, εθελοντές, χορηγοί και δωρητές του Οργανισμού έμπρακτα συμβάλλουν με τις προσφορές τους, την εργασία τους και τις ευγενικές τους προθέσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε ότι τα παιδιά είναι το αύριο αυτού του τόπου.

 

Πηγή: dhmoths.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν