Αρχείο Συνεντεύξεων με τη Θάλεια

Γενέθλια ουσιαστικής αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη ΓΟΧ Πειραιώς και Νήσων

Γενέθλια ουσιαστικής αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη ΓΟΧ Πειραιώς και Νήσων

της Θάλειας Χούντα Δημοσιογράφου – Κοινωνιολόγου

 

Κάθε έτος της ηλικίας αποτελεί ορόσημο που σηματοδοτεί μία νέα πορεία στη ζωή μας και επειδή πιστεύω ακράδαντα, ότι η ζωή είναι πιό διασκεδαστική όταν την μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, έτσι και εγώ επέλεξα τα φετινά μου γενέθλια, να τα γιορτάσω με τους καλύτερους μου φίλους… τα παιδιά.

Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης ΓΟΧ Πειραιώς και Νήσων, ο Ιερός Ναός Αποστόλου Ανδρέου, Δραπετσώνας , πραγματοποίησε την Κυριακή της Αποκριάς, στο γνωστό εστιατόριο “Τσάκος ” στον Πειραιά, αποκριάτικό τραπέζι.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δοθεί το μήνυμα, πως στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, η Μητρόπολη είναι κοντά μας, δίνοντας όχι μόνο τον επιούσιον άρτον αλλά και ένα χαμόγελο αγάπης και συμπαράστασης.

Το αποκριάτικο τραπέζι πλαισίωσε ο Μητροπολίτης ΓΟΧ Παντελεήμων, μαζί με τις οικογένειες της ενορίας.

 

Πηγή: vimaonline.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν